top of page

BER FOLK HOLDE SEG I NORGE I JULA

Oppdatert: 16. jun. 2021

Lederen for Oslo bystyre, Raymond Johansen, ber innbyggerne om å bli i Norge denne julen.

- Nå er ikke tiden for å reise til Frankrike, Spania, Somalia eller Pakistan. Raymond Johansen (Ap), ber innbyggerne om ikke å reise utenlands denne julen, for å unngå å importere infeksjoner til hovedstaden. Johansen sa dette, da han rapporterte om koronavirussituasjonen i Oslo, sa han også at lave smittetall innen jul er det han leter etter.

- Vi må fortsette å unngå sosial kontakt, vi må være hjemme og bli her i Norge. Jeg vil på det sterkeste anbefale folk som ønsker å reise utenlands til jul, at det ikke nå er på tide å reise til Frankrike, Spania, Somalia eller Pakistan.

- Jeg har grunn til å tro at for mange planlegger å reise til utlandet til jul, og jeg anbefaler dem å ikke gjøre det, sa Johansen. Byrådslederen minnet om at det etter sommerferien var en eksplosjon av smittsaker i

Oslo, som skyldtes infeksjoner fra utlandet.

- Vi må for all del unngå at vi får det samme etter juleferien, sa Johansen.

- Hvis du tar tilbake barn i skolealder, vil det føre til karantene. Da risikerer barna å gå glipp av mange skole timer. Byrådslederen sa at Oslo kommune vil fortsette med de strenge tiltakene med sosial nedleggelse til 14. desember.

10 visninger0 kommentarer

Comments


IMG_9151 2.jpeg
bottom of page